Sonens önskelista

När det börjar närma sig jul försöker jag börjar lite sakta men säkert samla in förslag till på vad barnen önskar sig i julklapp. Dem börjar bli så pass stora nu att det nästan är enklast att ge dem ett litet bidrag via swish eftersom sakerna på deras önskelistor kostar mer än vad jag själv köper kläder för på totalt ett år. På sonens önskelista stod det en rad olika biltillbehör och jag tänkte genast att han blir en av dem som får ett bidrag, men så trillade jag in på L-M-R:s sida där jag insåg att de för en gångs skull hade biltillbehör till bra priser.

Det fick mig att ändra min uppfattning om min sons önskningar och jag blev riktigt insatt i vad han faktiskt ville ha. Framförallt blev jag riktigt glad över att jag faktiskt kunde köpa de sakerna som stod på listan utan att känna att jag handlat upp hela decemberlönen. Jag kunde enkelt hitta fram till rätt kategori och hitta biltillbehör till bra priser och som dessutom levererades otroligt snabbt.

Julklappar av perfektion

Som återförsäljare för många kända märken inom branschen så fick min son en chock på julafton när han öppnade sitt paket och fick precis det som stod på listan. Det var fälgar från det märket han hade skrivit ned och dessutom några grejer till interiören i bilen som numera skulle göra det riktigt lyxigt att åka med honom.

Att det kan vara så enkelt att numera handla på nätet, hitta det man söker och dessutom få hem det på så snabb tid. Min son är fortfarande i chock över att jag alldeles själv klickat hem allt och kan inte vänta till födelsedag då han redan har förberett den önskelistan också. Inte nog med detta har han dessutom en nöjd mamma som kan hitta julklappar som är perfekta.

Kommentarer är stängda.