Det bästa med att vara mormor

För tre år sedan blev jag mormor och det var den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag har nu ett barnbarn som jag ska få skämma bort utan att behöva tänka på exakt hur många timmar han sover om natten eller om han skulle få bli lite smutsig när vi är ute och leker i parken. Jag älskar livet som mormor.

Det roligaste är att jag kan köpa oändligt många leksaker och det har jag det senaste gjort hos Viking Toys. För det första kan jag då sitta i timmar och kolla på deras fantastiska utbud och för det andra kan jag också beställa det hem till lille Viggo. Eftersom vi bor ungefär en halvtimma ifrån varandra så brukar jag veckovis överraska honom med lite smågrejer.

Leksaker utöver det vanliga

Framförallt har han fått upp ögonen extra mycket för Viking Toys lekset. Man köper med andra ord flera leksaker som ett set och som med mycket annat så blir ju fler desto roligare. Det finns många lekset som stimulerar barnen väl, både lekgarage, städer, bondgårdar och hamnar. Alla är väldigt enkelt designade, mycket för att väcka barnens egen fantasi och nyfikenhet. För att se deras stora utbud och inspireras av alla dessa lekset så gå in och läs mer  vettja! 🙂

Jag blir liksom som ett barn på nytt. Lekseten låter barnen skapa sin egen värld där allt är möjligt och när jag leker tillsammans med Viggo så hänger barnet i mig med på samma tåg som Viggo är med på. Inte nog med att det också känns fantastiskt att få se hur Viggo utvecklas när han leker. Han utvecklar en finmotorik och lär sig kontrollera sina rörelser. Han blir också mer och mer logisk och ser samband men framför allt är det ju fantastiskt att se honom lycklig. Så till alla er som är mormor/farmor/morfar/farfar där ute, eller till vem som helst egentligen – besök Viking Toys!!