Köpa ny parfym

Jag har tänkt att köpa en ny parfym med en lite kryddigare mer höstig doft. Som vanligt kommer jag att beställa den hos Parfymfabriken.se. De har ett jättestort utbud av märkesparfymer till bra priser. Och jag har alltid fått snabb leverans när jag beställt från dem.

Tro mig, ni kan alltid lita på Parfymfabriken. Jag har beställt från dem minst 20 ggr och alltid varit nöjd. Förutom parfymer så har de även hudvårds- och hårvårdsprodukter från välkända tillverkare.

Många olika parfymer

Jag har alltid 5 till 10 olika parfymer hemma. Vissa använder jag bara på kvällen, andra är för extra festliga tillfällen. Vardagsparfymer har jag flest av, för jag vill inte lukta likadant vareviga dag.

En gång gjorde jag misstaget att köpa en billigare parfym (det var nog bara en eau de toilette) på ett varuhus. Den doftade himmelskt så jag slog till. Jag har nog aldrig blivit så besviken på något köp som den gången. Visst doftade det gott… i 10 minuter, sen var all doft borta. Och när jag använt den i några veckor fanns det ingen doft kvar i flaskan ens. Så värdelöst skräp.

Handla parfym på webben

Att handla parfym på webben kan låta lite vanskligt, och det kan det givetvis vara. Men mina vardagsparfymer är ofta desamma från år till år. Sen har jag med tiden lärt mig vad de olika dofterna betyder och jag vet ungefär vad jag gillar. Det är sällan jag går på någon riktig nit även om det kanske inte blir 100% rätt varje gång. Men för mig är fördelarna att kunna sitta hemma och handla stora. Dels finns ingen butik med parfymer inom 10 mils radie och att dessutom få leverans direkt i brevlådan är fantastiskt bra.