Är det dags att byta jobb?

Ja men varför inte. Man ska verkligen passa på att fundera på vad man gör på jobbet, man ska jobba många år av sitt liv och då gäller det faktiskt att försöka trivas de flesta åren, enligt mig. Idag ska vi prata lite mer detaljerat om att jobba som elektriker och faktiskt elektriker i Landskrona. Inte för att jag egentligen har så mycket erfarenhet av just det men däremot så har jag stenkoll på Elektriska Montagebyrån och det är just där du kan jobba som elektriker i Landskrona.

Här är dem ett otroligt gött gäng och det spelar verkligen ingen roll hur mycket erfarenhet du har. Här är det meningen att du ska ha riktigt kul på jobbet, få möjligheten att lära sig av kollegorna och framför allt ha en fantastisk relation med kunderna. Här jobbar dem med allt från vanliga elinstallationer och även underhållsarbeten. Men dem installerar även elbilsladdare, jobbar med smarta hem och är experter på allt vad som handlar om solceller.

Ta chansen – bli elektriker!

När man väl jobbar med något man trivs med så ska man inte ifrågasätta. Då ska man bara försöka njuta och åka med. Om man däremot inte riktigt är så trygg och nöjd som man tycker att man borde kunna vara så är det viktigt att ifrågasätta sig själv. Är detta det jag vill? Att jobba som elektriker över lag är ju något som ger väldigt mycket. Du får hjälpa människor samtidigt som du får lära dig nya saker och utvecklas i din roll som elektriker. Det krävs inte jättemycket utbildning men det är viktigt att du sätter kunden i första hand och försöker göra ett riktigt bra jobb helt enkelt. Se till att våga fråga dig själv – trivs jag här eller vill jag kanske göra något helt annat?